Jak odstranit stránku v Odnoklassniki z telefonu a počítače

Komunikace přes internet se stala normou v moderním světě, kde je přístup k síti z jakéhokoliv gadgetu, například tabletu, telefonu nebo notebooku. Z tohoto důvodu získaly popularitu sociální sítě a vytvořily ideální platformu pro komunikaci milionů uživatelů. Z nějakého důvodu se lidé rozhodnou odstranit osobní stránky z těchto služeb, ale není to vždy snadné.

Smazání stránky v Odnoklassniki

OK spojuje obrovské množství uživatelů, mnoho z nich bylo schopno zde najít své staré přátele a známé, ale podnikatelé a prodejci začali používat stránky pro své vlastní účely. Kvůli nepříjemným reklamám, falešným účtům se někteří lidé rozhodnou navždy odstranit stránku ve svých spolužácích. Důvody mohou být různé, ale na sociální síti není žádné velké a znatelné tlačítko „Vymazat profil“, developer nechce opustit své publikum tak snadno. Níže jsou popsány jednoduché způsoby blokování nebo úplného vymazání účtu z webu.

Jak odstranit stránku v Odnoklassniki

Není nutné zcela zničit dotazník, můžete k němu jednoduše přistupovat, aby ostatní uživatelé nemohli vaše osobní údaje prohlížet. Pokud se rozhodnete navždy opustit spolužáky, můžete použít jednu z možností:

  • smazat stránku prostřednictvím „předpisů“ na webu;
  • pomocí speciálního odkazu přes adresní řádek.

Z počítače

Chcete-li odejít ze spolužáků, budete potřebovat počítač, prohlížeč, přístup k Internetu a vaše přihlášení pomocí hesla. Jedná se o jednoduchý a cenově dostupný způsob, který lze použít následujícím způsobem:

  1. Chcete-li přejít na hlavní stránku sociální sítě, musíte být autorizovaným uživatelem, ale není nutné zadat profil sám.
  2. Pomocí kolečka myši můžete stránky posouvat dolů. V dolní části (suterén) bude pět sloupců s řezy (doplňkové menu). Jsou vytvořeny pro pohodlný a rychlý přístup uživatelů k potřebným částem webu. Musíte najít v pravém sloupci sekce pod názvem "předpisy". Klikněte na něj jednou.
  3. Otevře se nová stránka, na které bude napsáno velké množství pravidel. V tuto chvíli je nepotřebujete, ale pokud chcete, můžete se s nimi seznámit. Přejděte dolů po stránce.
  4. Pod textem budou dva aktivní nápisy "kontaktovat službu podpory" a "služby odmítnutí". Klikněte na poslední odkaz.
  5. Stáhněte si další menu, ve kterém budete dotázáni na důvod, proč chcete stránku smazat. Můžete si vybrat jednu z možností nebo zadat vlastní.
  6. Další přichází varování od spolužáků, že ztratíte možnost komunikovat s přáteli v OK, pokud stránku neobnovíte nebo nezaregistrujete novou.
  7. Po potvrzení požadavku na vymazání profilu musíte zadat heslo.
  8. Klepněte na tlačítko Odstranit.

To je vše, co potřebujete k odstranění stránky ve spolužáků. Všimnete si oznámení, že během 3 měsíců můžete stále obnovit data o službě. Aby byla stránka natrvalo odstraněna z OK, musíte na to zapomenout 90 dní a nepokoušet se přihlásit. To jej zcela a neodvolatelně vymaže a telefonní číslo bude moci vytvořit nový účet.

Z telefonu

Mobilní gadgets jsou aktivně používány, když je člověk daleko od domova a nechce ztratit dotek. Velké služby vyvinuly speciální bezplatné aplikace pro iOS a Android. V současné době neexistují příležitosti k odstranění ze spolužáků telefonicky. Vývojáři takovou funkci v aplikaci jednoduše neposkytli. To je vysvětleno touhou chránit své zákazníky před útočníky, kteří se snaží zaseknout účty v sociálních sítích.

Pokud používáte moderní smartphone, můžete smazat pomocí plné verze stránek spolužáků. K tomu potřebujete v telefonu prohlížeč a přístup k internetu. Jdete na stránku bez použití aplikace, přejděte na stránku dolů a klikněte na nápis "Plná verze webu." Pak je třeba provést kroky, které byly popsány výše, pomocí sekce "Předpisy".

Pokud jste zapomněli své uživatelské jméno a heslo

Vývojář sociálních sítí se v mnoha ohledech snaží chránit profily zákazníků před hackingem. Z tohoto důvodu, bez znalosti hesla a přihlášení k odstranění stránky v spolužáky nebude fungovat. Pokud jste zapomněli vaše data nebo hacknutou stránku, je třeba se obrátit na zákaznickou podporu s požadavkem na obnovení hesla a přihlášení. Administrace neodpovídá okamžitě, takže musíte počkat. Po obnovení přístupu k profilu jej můžete odstranit, jak je popsáno výše.

Jak zavřít stránku v Odnoklassniki

Odstranění profilu není nutné k omezení přístupu jiných uživatelů k vašim datům. Můžete použít standardní nastavení služeb. Umožňují vám vymazat informace o vás, nebo zavřít z zvědavých očí. To neuzavírá možnost využít služeb spolužáků: sledování videa, obrázků, poslech hudby. Informace o aktivitě na vaší stránce budou uzavřeny. Podrobný návod, jak zavřít stránku u spolužáků:

  1. Otevřete osobní účet prostřednictvím prohlížeče.
  2. Kliknutím na odkaz „Více“ otevřete kontextové menu.
  3. Přejděte na "Nastavení".
  4. Otevře se nové okno, klikněte na položku „Soukromí“.
  5. Ve všech sloupcích nastavte podmínku „Pouze já“, klikněte na tlačítko „uložit“. Tím se stránka zavře a data budou viditelná pouze vám. Pokud si přejete, můžete částečně otevřít některé informace nebo poskytnout možnost jejich zobrazení konkrétním uživatelům.

Video